El Salto Project_118_w1_v2.jpg
WORK

EL SALTo

0.00

Overlooking Taos, this meandering passive house sits among traditionally tiered fruit orchards. Designed to facilitate multigenerational cohabitation and aging-in-place. Although not prefabricated, there is a focus on consistency of form and space that is informed by scalable building practices. This project uses an exterior lime plaster and long horizontal steel portals to control solar exposure on this east / west-oriented project. 

Images & photos by: NEEDBASED inc.

Add To Cart
El Salto Project_118_w1_v2.jpg
MITH_FLOOR PLAN.png
DSCN3852.jpg
IMG_1050.JPG
IMG_1069_ADMIN_Feb-18-220714-2019_Conflict.jpg
El Salto Project_122_w1.jpg
IMG_7005.JPG
El Salto Project_142_w1.jpg
IMG_1044.JPG
IMG_6366.JPG
IMG_6990.JPG
IMG_7554.jpg
El Salto Project_4_w1.jpg
El Salto Project_12_w1.jpg
El Salto Project_29_w1.jpg
El Salto Project_46_w1.jpg
El Salto Project_49_w1.jpg
El Salto Project_61_w1.jpg
El Salto Project_82_w1.jpg
El Salto Project_97_w1.jpg
El Salto Project_129_w1.jpg